top of page


Nordiske oliven - fermenterte plommer
Nordens oliven - fermenterte plommer. Visste du at du kan lage dine egne, hjemmelagede "oliven"?


Hvordan spire mungbønner
Hvordan spire mungbønner? Disse saftige og sprø bønnespirene er klare på kun 2-3 dager og er superenkle å spire! De kan brukes rå i en...


Hvitløkspurè
Har du hvitløk til overs? Da er denne oppskriften perfekt for deg! Hvitløk som tørkes og oppbevares riktig har lang holdbarhetstid, men...


Basilikum pesto
Pesto rett fra kjøkkenhagen. Kan det smake bedre? Denne pestoen er proppfull av basilikum og smaker himmelsk godt. INGREDIENSER: 200 gr....


Sommersalat med spiselige blomster
Gressløkblomster, erteblomster og timianblomster smaker ikke bare godt, men de pynter også opp en herlig sommersalat. De passer også...


Gressløkblomst vinaigrette
Gressløkblomst vinaigrette er fantastisk godt! Den er krydret, syrlig og passer perfekt på en herlig sommersalat. Den blir absolutt best...


Gressløkblomst-eddik
Etter vår mening er dette den mest dekorative måten å bruke gressløkblomster på. Gressløkblomst-eddik får en fantastisk flott farge, og...


Skudd: Erter
Erteskudd er klare i løpet av en ukes tid og er superenkle å dyrke innendørs! De smaker mildt av erter og kan brukes rå i en salat, på et...


Granskuddsirup
Har du noen gang smakt granskudd? De lysegrønne og myke nye skuddene er en fryd for øyet en tidlig vår, og tenk at disse er mulig å...


Hjemmelagde soltørkede tomater
Soltørkede tomater er kjempe godt, og enkelt å lage. De passer perfekt til pasta, foccacia, i en frisk salat eller på et deilig ristet...


Løvetannsirup
Har du noen gang luktet på en løvetann? Sånn virkelig luktet? Med lukkede øyne og pusten trukket helt inn? Denne sirupen smaker nettopp...


Squash salat med spicy vinaigrette
Denne salaten er en ren smaksbombe og er perfekt å lage på sensommeren når planten produserer på høygir. Den kan brukes som et måltid i...


Fyldig og smakfull squash suppe
Denne herligheten av en smaksbombe er perfekt å lage på sensommeren når planten produserer på høygir. Den kan fint fryses og nytes senere...
bottom of page


